Okategoriserade

Tanke vs verklighet

Ibland blir inte verkligheten som man kanske tänker att den ska bli. Den administrativa och planerande kontrollmänniskan i mig hyser någon typ av märklig hatkärlek till situationen…rädslan för att tappa kontrollen krockar med nyfikenheten och kärleken till äventyr och överraskningar. Det är härligt med livets svängningar även om det ibland är lite läskigt…som i helgen när midsommartårtan fick byggas om till bröllopstårta eftersom min älskade morbror bestämde sig för att gifta sig i smyg, eller när den utlovade(?) ”lilla bilden” som eventuellt skulle hamna på Expressens framsida visst blev ett löp över hela Sverige (där dessutom telefonintervjun med mig angående att leva sunt året runt blev till ”smaltips” i tidningen…oh well).

Jag tror att jag har smält midsommarhelgen 2012 nu och kan återgå till det normala…vad det nu är.

5 kommentarer

 • mamma

  Bra kombination på bilder….med tanke på innehållet i tidningen.
  Men en kanondag blev de denna midsommardag….allt gick som planerat…Tack mina kära barn för att ni kom till masriket denna dag 🙂
  Kram på er.

 • soffan

  Hahaha, ja jösses 😛 . Annars är det ju TYPISKT dig att tajta om smalregler och sånt, känns väldigt Helena 😉 . Du är väldigt söt på bilden iallafall, fast det är du ju å andra sidan alltid. <3

 • M

  Häftigt att vara på ett löp! Undrar om jag också kommer få vara det? I så fall blir det väl när jag gått bärsäkargång i Gamla Stan med en hemmagjord slangbella och haft ihjäl en busslast japaner och en överspacklad ryska…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.