Okategoriserade

Tanke vs verklighet

Ibland blir inte verkligheten som man kanske tänker att den ska bli. Den administrativa och planerande kontrollmänniskan i mig hyser någon typ av märklig hatkärlek till situationen…rädslan för att tappa kontrollen krockar med nyfikenheten och kärleken till äventyr och överraskningar. Det är härligt med livets svängningar även om det ibland är lite läskigt…som i helgen när midsommartårtan fick byggas om till bröllopstårta eftersom min älskade morbror bestämde sig för att gifta sig i smyg, eller när den utlovade(?) ”lilla bilden” som eventuellt skulle hamna på Expressens framsida visst blev ett löp över hela Sverige (där dessutom telefonintervjun med mig angående att leva sunt året runt blev till ”smaltips” i tidningen…oh well).

Jag tror att jag har smält midsommarhelgen 2012 nu och kan återgå till det normala…vad det nu är.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  mamma
  26 juni, 2012 at 07:37

  Bra kombination på bilder….med tanke på innehållet i tidningen.
  Men en kanondag blev de denna midsommardag….allt gick som planerat…Tack mina kära barn för att ni kom till masriket denna dag 🙂
  Kram på er.

 • Reply
  soffan
  26 juni, 2012 at 08:01

  Hahaha, ja jösses 😛 . Annars är det ju TYPISKT dig att tajta om smalregler och sånt, känns väldigt Helena 😉 . Du är väldigt söt på bilden iallafall, fast det är du ju å andra sidan alltid. <3

 • Reply
  M
  27 juni, 2012 at 16:07

  Häftigt att vara på ett löp! Undrar om jag också kommer få vara det? I så fall blir det väl när jag gått bärsäkargång i Gamla Stan med en hemmagjord slangbella och haft ihjäl en busslast japaner och en överspacklad ryska…

 • Reply
  Karin FoH
  4 juli, 2012 at 20:59

  Samma Expressen-grej hände mig igår. Men jag är inte så förvånad. Det är ju tyvärr de där bantningtipsen som säljer…

 • Reply
  Christer Barregren
  9 juli, 2012 at 09:21

  Det var ju bra råd, men du glömde nämna att du springer en halvmara om dagen 😉

 • Leave a Reply