löpning mitt andra marathon(?)

TSM?

Halvmaran är analyserad och arkiverad i min löparhistoria och jag blickar lite framåt. Förutom ett inofficiellt lopp i november (som jag ska berätta mer om snart) är jag sugen på Stockholm Marathon igen. I lördags när jag gick i mål konstaterade jag att en mara är skönare(!) än en halvmara, det är ett (för mig) lugnare tempo och en känsla av att bara flyta (well, bortsett från den sista milen…) igenom snarare än att kriga. Känslan att springa över mållinjen på Stockholms Stadion efter 42 kilometer är dessutom smått oslagbar…

Nu undrar jag hur många av mina läsare som har sprungit tillsammans med Team Stockholm Marathon inför maran? För – och nackdelar?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Jojohanna
  18 september, 2012 at 17:05

  Du är ju knäpp! 😉 Skönare att springa 42 km?! Hihi, nejdå, jag förstår vad du menar, men ändock. Hoppas du får några bra svar kring TSM, jag har inte det minsta matnyttigt att komma med.

  Kramar och hoppas klackeskofötterna mår fint.

 • Reply
  Daniel.N
  18 september, 2012 at 17:11

  Jag körde med dom 08 och 09 sedan blev det alldeles för stora grupper som att springa i en får skock . Grymt mkt bättre med Rubin&Lisas Club Running Sweden där har du bästa coacherna och fler pass att välja på under veckan .

 • Reply
  Christer Barregren
  18 september, 2012 at 20:58

  Inofficiellt lopp i november… hm…låter mycket spännande! Ser fram emot att få veta mer om det 🙂

 • Leave a Reply