strongman

Aj som f*n…men åh vad härligt!

Jag har ägnat min lördag åt att totalt rasera alla tankar över hur stark jag är, och fått en helt annan bild av vad min kropp klarar. Om någon hade sagt till mig imorse när klockan ringde 06.30 att jag innan dagens slut – i ett nollgradigt och skitigt uthus utanför Gävle, tillsammans med mina kollegor, Sveriges starkaste kvinna Anna Rosén och hennes man – skulle gå farmers walk med min kroppsvikt i varje hand, knalla 15 meter med ett 140-kilosok på axlarna, bära ett 80 kilo tungt järnkors 20 meter eller välta ett 175-kilos traktordäck 4 gånger på under en minut…så hade jag bara skrattat. Högt.

Nu vet jag bättre och jag har än en gång fått en påminnelse om att jag klarar så jävla mycket mer än jag tror. Jag kan inte komma ihåg senast jag var såhär trött efter träning, och hur mina stackars (men väldigt glada) muskler mår imorgon vågar jag knappt tänka på…men just nu är känslan i både kropp och knopp precis hur skön som helst. Jag känner mig otroligt nöjd och sjukt taggad att lägga om min träning en aning…nu j*vlar ska här byggas stabilitet! 

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Uppochhoppa
  27 oktober, 2012 at 21:57

  Oj! Vad spännande och häftigt!

 • Reply
  Fyscoachen
  28 oktober, 2012 at 09:58

  Åh, vad kul!!:-) Synd att jag missade detta… Önskar dig en riktigt skön träningsvärk;-)

 • Reply
  Ann
  28 oktober, 2012 at 19:53

  Men guuud så roligt det lät då!! Skulle man gärna vart med på. Härligt jobbat!!

 • Reply
  Anna - Trend o träning
  28 oktober, 2012 at 20:36

  Coooooolt Helena! Roligt att testa sina gränser sådär 🙂

 • Reply
  annajohanna
  29 oktober, 2012 at 22:46

  Visst är det en grym känsla – när man inser att man är så mycket starkare än vad man tror? Vare sig det handlar om mental styrka eller fysisk styrka (och de två sakerna hänger ju dessutom så väl ihop!). Jag har börjat köra crossfit-inspirerande pass, jag körde ett senast igår – ett sånt pass när man blir både svimfärdig och illamående, samtidigt som det är ett halleluja-moment. Träningsvärk from hell idag, men shit vad lycklig jag är!

 • Leave a Reply