28 dagars löpning löpning utmaningar

Det svänger snabbt…

Om gårdagens runda var en av de värsta hittills var dagens precis motsatsen

Några minusgrader, vackert snöfall och snöpackade vägar som var fantastiskt sköna och näst intill ljudlösa att tassa fram på. Det är ju Djurgården jag ska springa på – varför har jag inte fattat det!? Jag springer ju alltid där de andra tre årstiderna.

Dag 18 är avklarad och det känns både skönt och lite tråkigt att vi snart är inne på ett ensiffrigt antal dagar som återstår. Ska snarast kläcka någon ny utmaning som vi(?) kan ta upp efter årsskiftet…har nästan blivit lite beroende av det här känner jag.

Någon som sitter och trycker på någon kul (fysisk och psykisk) utmaning?

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Erika
  13 december, 2012 at 16:28

  Jag sitter fruktansvärt trött och försöker motivera iväg mig till gymmet (det är just transportsträckan och de närmare tjugo minusgraderna som stör, inte själva träningsmotivationen) och tänker att jag defintivt är med på någon form av utmaning, men har just i detta nu inte en blekaste om vad det skulle vara. Men nåt måste vi väl få igång va?

 • Reply
  Josefin
  13 december, 2012 at 21:11

  Underbart när det svänger så snabbt! Härligt jobbat.

 • Reply
  Jojohanna
  13 december, 2012 at 22:08

  Bra sprungit so far! Tycker lite synd om Lotta som fick springa i minus 22 häromdagen, men hänger man på en sån utmaning häruppe i december… 🙂
  Utmaning. Jag satsar på ytterligare en februari av träna-varje-dag-minst-30-minuter. Februari är ju den kortaste månaden, så det känns ju som lätt. Kram

 • Reply
  Gunilla
  13 december, 2012 at 22:10

  Jag får väl erkänna att jag haft ett glapp på tre dar 🙁 ute har jag varit men -24 var inge bra för mina lungor att springa till o igår kväll somnade jag pangbom kl 18 o vaknade vid midnatt till 30 cm snö så NÄÄÄ. Däremot var det bara 5 cm ikväll o härliga -7 så nu är jag på G igen =))

 • Reply
  Gunilla
  13 december, 2012 at 22:10

  Jag får väl erkänna att jag haft ett glapp på tre dar 🙁 ute har jag varit men -24 var inge bra för mina lungor att springa till o igår kväll somnade jag pangbom kl 18 o vaknade vid midnatt till 30 cm snö så NÄÄÄ. Däremot var det bara 5 cm ikväll o härliga -7 så nu är jag på G igen =))

 • Reply
  Petra Axlund Stegman
  13 december, 2012 at 23:40

  30 Day Yoga Challange som drar igång 1:a januari. Häng på vettja! Och så fortsätter jag min Inversions Streak med #inversionarmy på Instagram. KUUUL! =)

 • Reply
  Sofia
  15 december, 2012 at 22:42

  Vad skönt det är att det kan svänga sådär ändå. Det räcker med ett bra pass och allt det dåliga är glömt. 🙂

 • Leave a Reply