NIke Blast

Post Nike Blast

Efter nästan 9 timmars sömn vaknade jag med lite trötta fötter till en ny vecka imorse. Nike Blast tar på krafterna, och att jobba i över ett dygn på två dagar lämnar onekligen små spår i kroppen. För mig var det dock inte kroppen som fick kämpa värst i helgen, utan snarare psyket. Att röra sig bland 2200 personer som tränar för många av mina favoritinstruktörer, när jag själv har legat hemma med hjärnskakning utan att få röra mig ur fläcken, har verkligen varit mental träning utöver det vanliga. Visst, jag har inte varit still många minuter under den här helgen, men att springa runt och jobba och lösa diverse problem är onekligen inte samma sak som att få svinga kettlebells, dansa, cykla eller köra BodyCombat med tusen pers.

Idag är det min tur att få svettas, och jag tänker göra det i dubbel dos. Först löpning på lunchen och sen en timme galet efterlängtad Hot MOJO med fröken Clarén ikväll. Längtar.

En av få lugna stunder i helgen…

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.