NIke Blast

WOW!

Ja, det är allt jag har att säga efter den första dagen på årets Nike Blast. Jag vet inte hur många år i rad jag har varit en del av den här cirkusen, först som deltagare och senare som staff, men jag måste säga att Nike verkligen överträffar sig själva år efter år! Globen har kokat precis hela dagen, fantastiska presentatörer har öst ut energi från de sex scenerna och 2200 deltagare har svettats och haft – vad jag har sett – en helt magisk dag.

Själv började jag min dag 04.30 (!) när klockan ringde, 05.30 lämnade jag hemmet och 06.30 startade min arbetsdag. Har tagit hand om presentatörer hela dagen, guidat dem rätt i kulisserna och gjort mitt bästa för att underlätta deras dag. Ja, sen har jag såklart samlat en massa energi i form av kramar från människor jag inte har sett på väldigt länge…alldeles för länge faktiskt.
19.00 stämplade jag ut, och imorgon är det samma visa om igen. Jag är skönt trött i precis varje millimeter av kroppen men hjärnskakningshuvudet mår faktiskt bättre än jag hade trott. Djupsömnen kommer dock att nås på rekordtid ikväll…

Har ni varit i Globen idag? Vilken var den absoluta höjdpunkten?

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.