skor

Frisk luft och present

Efter en lång natts sömn tog jag idag på förmiddagen en promenad på en kilometer för att fylla på kylskåpet. Bra mat är än viktigare när kroppen inte är frisk (det här med att trösta sig med glass när man är sjuk är inte det optimala för kroppen, även om det kan vara bra för själen…), och nu har jag ett rejält lager med kyckling, ägg, grönsaker och annat gott som jag kan klara mig på hela helgen. Det var kallt och skönt ute, luften doftade höst och snoret rann. Rinnande snor är dock bättre än det fastmurade jag har haft i huvudet de senaste dagarna, och jag ser det som ett tecken på att något är på väg att lossna – ett steg åt rätt håll.

Jag fick en avi med posten härom dagen så jag passade på att hämta paketet när jag ändå var och handlade i affären bredvid. Någon på Haglöfs tyckte visst synd om mig när jag tuggade mig igenom 9 mil terräng i asfaltsskor i somras, för i paketet fanns ett par Haglöfs Gram AM Q – en lätt terrängsko i Gore-Tex®. Självklart i färgen cosmic pink så att jag ska synas lite extra…och för att de ska matcha mina bloggfärger såklart(?). Var jag inte sugen på att springa innan så blev jag verkligen det nu!

IMG_3882

TACK snälla – you made my day!

 

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.