mitt Stockholm,  restaurangtips

Lördagslugn

Jag blir så inspirerad av att läsa alla inlägg om Lidingöloppet, och även om inte loppet i sig lockar mig nämnvärt så längtar jag efter den där svettiga, smutsiga och helt utmattade känslan i kroppen som man bara känner efter ett par timmar av fysisk ansträngning. Det kryper i kroppen på mig, och jag hoppas verkligen att känslan jag har nu förstärks under natten och att jag vaknar helt frisk imorgon. Måndag känns som en bra dag för omstart när det gäller min höstträning…jag är  mentalt laddad och fokuserad!

Min lördag har iallafall bitvis spenderats utanför mina fyra lägenhetsväggar (hurra!), men har fortfarande varit lugn och stressfri. En lång stund hos världens bästa frisör för att gå från solblekt blondin till en lite mörkare höstblond ton och nya, fräscha toppar. Självklart toppades frisörbesöket med diskussioner kring alla viktiga frågor i livet och alltid lika gott kaffe…total avkoppling för mig. Men nyklippt hår åt jag sedan lunch från fantastiska Kura Café (snyggaste mannen på hela K25(?) jobbar dessutom där = bonus) med lillasyster som är på besök i stan, och resten av dagen har jag spenderat hemma i soffan. Skynda långsamt är receptet för att låta kroppen komma tillbaka, och efter en übernyttig middag för kroppens bästa tänker jag nu ta en kort och kall promenad till videobutiken och hyra en film (ja, jag gör fortfarande det – älskar känslan att stå och välja film från en hylla). Lugn lördag när den är som bäst.

IMG_3913

IMG_3907

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.