GoCoCo,  Holistic,  Plan Sverige,  Tjejmilen,  utlottning,  utlottningar,  välgörenhet

Vinnarna utsedda!

Dagen efter slaget på Gärdet kan jag meddela att min kära kropp är lite…trött. Jag är mer än varse om var mina rumpmuskler och framsida lår sitter, och av erfarenhet kan jag ju redan nu säga att morgondagen inte kommer att bli någon vidare rolig historia. Oh well, så länge benen är på banan igen om sex dagar så är jag glad.

Jag har ägnat någon timme åt att dra vinnarna i min utlottning bland alla er som skänkte pengar till min insamling. En femtiolapp gav som bekant en lott, och dragningen skedde i analog stil á la lappdragning (jag plockade medvetet bort mina egna familjemedlemmar).

Holistic har ju varit med och skänkt tre fina paket, Gococo sex par strumpor och min magiska sjukgymnast David på Access Rehab en gratis behandling. Jag vill säga TACK till dem alla och ett stort grattis säger jag till följande lyckliga vinnare:

”Kokospaket” från Holistic – Frida Johansson (www.gladafrida.se)
”Hälsopaket” från Holistic – Monica Lindholm
”Träningspaket” från Holistic – Veronica (www.veronicaofgavle.se

Strumpor ”Compression” från Gococo – Erika Zetterman
Strumpor ”Compression” från Gococo – Eliana Falkengren
Strumpor ”Compression Superior” från Gococo – Catrin Kuus
Strumpor ”Compression Superior” från Gococo – EmmaMaria Wiklund
”Compression Calf Sleeve Kit” från Gococo – Kenth Svensson
”Compression Calf Sleeve Kit” från Gococo – Annica Nilsson

Behandling hos David Felhendler på Access Rehab – Anna-Lena Petterson

Återigen grattis till er och ett STORT TACK för att ni hjälpte mig att hjälpa (och att ge mig lite starkare ben)! Kontakta mig på helenateodora@hotmail.com så löser vi det praktiska.

Många lappar blev det…

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.