styrketräning

Frisk

Jaha, då har det sista provet analyserats och läkaren har via telefon meddelat mig att jag är ”frisk”. Inte ett spår av sjukdom i kroppen trots att jag fysiskt inte har varit mig själv på någon månad. Virus är alltså den officiella förklaringen, och alla som har haft ett virus vet ju hur långdragna och envisa de kan vara… Nu känner jag mig dock frisk (halleluja!) i kroppen och idag ska jag smygstarta med ett lugnt teknikpass i gymmet. Marklyften ska börja byggas upp från scratch och jag ska bli starkare än Pippi innan jul.
Wish me luck! 

IMG_3476

Affirmationer varje frukost…

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  1 oktober, 2013 at 10:31

  Ja, virus kan vara ett #”%%&)”&%)….
  Skönt att du mår bättre hur som helst! Lycka till Pippi! 😉

 • Reply
  Snyggt! « Health by Helena
  1 oktober, 2013 at 14:31

  […] Frisk […]

 • Leave a Reply