frukost,  Holistic,  sjukdom

Nypongröt och hosta

Det är nog världens segaste baciller jag har åkt på, jag är fortfarande fast i min soffa och sover mer än jag är vaken. Det är ju kroppens sätt att optimera möjligheten att bli frisk snabbt, så jag lyder och sover. Däremellan hostar jag och snyter mig mest.

Känner mig dock lite mer positiv idag. När jag vaknade efter 9 timmars sömn hade jag fått ett fint sms från Annika och Sara som ett par timmar tidigare hade skickat en krya på dig-bild från min gata, där de var ute och motionerade (gillar inte ordet egentligen, men jag vet inte exakt vad de gjorde…) i mörkret. Nästa bra grej som hände var att jag kände lukten av gröten som jag kokade till frukost, efter ett par dagar utan varken smak – eller luktsinne. Det finns inga gränser för hur glad man kan bli över att känna smak när ingenting har smakat någonting i flera dagar. Jag lyxade till havregrynsgröten med ett par teskedar strandnypon från Holisticså gott och ni måste bara testa. C-vitaminboost deluxe!
Precis lika gott var det att äntligen vara sugen på kaffe igen och att koppen med det svarta guldet faktiskt smakade något. Det brukar vara ett tecken på att kroppen är på väg tillbaka…

IMG_5261

IMG_5262
Sötnosar!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.