löpning

Pannben

Plus tre grader, vinande vind och ömsom slask, ömsom is. Perfekta förhållanden för morgonlöpning(?) hemma i mitt älskade Dalarna. Fem kilometer i ett skönt marschtempo om det hade varit en vårdag på barmark – idag, not so much. Slit och släp och suck och stön och blöta fötter och tunga ben…jag var rejält trött när jag kom tillbaka hem till mamma och frukosten som väntade. Just där och då kände jag att pannbenet jag har blivit utrustat med verkligen fick göra sitt, och utan det hade jag nog vänt hem efter någon kilometer.

Men så kom Kalla. Bye bye Helenas pannben, hello skiddrottningen och en helt makalös bragd! Jag är så djupt imponerad över hennes prestation, och jag kommer med all säkerhet tänka på hennes lopp nästa gång jag känner att ett träningspass är ”tungt”. Jag grät floder under hela sista kilometern – VILKEN JÄVLA PRESTATION! Inspiration när den är som bäst!

bild-59

Tungt? Allt är relativt…

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  15 februari, 2014 at 13:11

  Verkligen ett grymt lopp! Som du säger; inspiration när det är som bäst! 🙂

 • Reply
  Linnea
  15 februari, 2014 at 14:25

  Mysigt, hälsa Dalarna! I Skåne har vi riktigt vårväder och igår sprang jag i skogen med solsken och fågelkvitter. 🙂

 • Reply
  mamma
  16 februari, 2014 at 18:41

  Stor bamsekram o Tack för en mysig helg 🙂

 • Leave a Reply