kost mat

Jonas Träningsmat

Jag älskar mat. Både ren, nyttig och näringsrik mat á la Svarta Lådan och gourmetmat – med inte helt sällan något högre energiinnehåll och inte direkt fokus på nyttigheten – á la lyxkrogar som t.ex. Restaurang Jonas, där jag en gång dog en smula av en avsmakningsmeny som inte var av denna värld. När jag plötsligt får höra att dessa två guldkorn med Jonas – som också är utbildad PT och minst sagt vältränad – i spetsen ska börja samarbeta och lansera Jonas Träningsmat, då blir iallafall jag sjukt nyfiken!

Från och med igår går det att beställa matkassar med näringsrik, välbalanserad lyxmat och jag har redan nu testat min första gourmetmiddag – tandoorikyckling med soja – och chilicréme med quinoa.
Betyget? Vansinnigt gott! Kycklingen är perfekt saftig, såsen så god att jag vill ha dubbelt så mycket och ett extra plus för att min mage håller sig glad eftersom den har en laktosfri bas!

Jag längtar redan till morgondagens middag som blir havets wallenbergare…men innan dess ska jag garanterat prova något av mellanmålen. Vad sägs om apelsinkvarg med chokladcrunch eller en röra på oxbringa och pepparrot på en bit knäckebröd? Det doftar succé…

Jonas Träningsmat tandoorikyckling

Jonas Träningsmat matkasse

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  mamma
  25 mars, 2014 at 19:22

  Men så spännande 🙂
  Ser verkligen gott ut ..mmm
  Helena det blir nog lite annan mat här hos mej under påsk 🙂
  KramKram

 • Reply
  Jenny Sunding
  25 mars, 2014 at 20:16

  Wow, häftigt! Måste testas :-).

 • Reply
  pilla
  25 mars, 2014 at 20:21

  Ibland önskar jag också att jag gillade mat, men jag har faktiskt aldrig varit något fan av att äta så lever mest på yoghurt, flingor, morötter, gröna äpplen och bär…

 • Reply
  Snorkkis
  26 mars, 2014 at 05:48

  Smart grej! Det konceptet tror jag kommer att gå hem faktiskt. (Kanske inte hos mig som gillar att laga mat och bestämma själv vad som ska ätas, men hos många andra).

 • Leave a Reply