kost,  mat

Jonas Träningsmat

Jag älskar mat. Både ren, nyttig och näringsrik mat á la Svarta Lådan och gourmetmat – med inte helt sällan något högre energiinnehåll och inte direkt fokus på nyttigheten – á la lyxkrogar som t.ex. Restaurang Jonas, där jag en gång dog en smula av en avsmakningsmeny som inte var av denna värld. När jag plötsligt får höra att dessa två guldkorn med Jonas – som också är utbildad PT och minst sagt vältränad – i spetsen ska börja samarbeta och lansera Jonas Träningsmat, då blir iallafall jag sjukt nyfiken!

Från och med igår går det att beställa matkassar med näringsrik, välbalanserad lyxmat och jag har redan nu testat min första gourmetmiddag – tandoorikyckling med soja – och chilicréme med quinoa.
Betyget? Vansinnigt gott! Kycklingen är perfekt saftig, såsen så god att jag vill ha dubbelt så mycket och ett extra plus för att min mage håller sig glad eftersom den har en laktosfri bas!

Jag längtar redan till morgondagens middag som blir havets wallenbergare…men innan dess ska jag garanterat prova något av mellanmålen. Vad sägs om apelsinkvarg med chokladcrunch eller en röra på oxbringa och pepparrot på en bit knäckebröd? Det doftar succé…

Jonas Träningsmat tandoorikyckling

Jonas Träningsmat matkasse

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.