kost mat matfusk

Äcklad

Det är ju ingen nyhet direkt, men jag blir ändå lika äcklad när jag läser det här. När jag gick i skolan fick vi alltid Lätt & Lagom, Lätta eller Flora (eller vad det nu var, smör var det iallafall inte) i matsalen, och jag är rädd för att det fortfarande är så? Vi vuxna bör vara upplysta nog att välja bort kemikalier och lösningsmedel i vår mat, men det är skandal att det är tillåtet att ge våra barn och ungdomar den här skiten.

IMG_7546

I mitt kylskåp – smör.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Fyscoachen
  7 april, 2014 at 11:19

  Ja, hemskt!:-(

 • Reply
  Jessica
  7 april, 2014 at 13:39

  I vår kommun får barnen på dagis och i skola LÄTTmjölk och LÄTTmargarin. Det är skandal! Jag pratade med kostchefen men hon hänvisade till att de följer livsmedelsverkets rekommendationer….Så det är livsmedelsverket som bör bli upplysta…

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 april, 2014 at 09:11

  Vi har också riktigt smööööör!
  Fast även Bregott. Den bättre av de övriga varianterna då det nästan bara innehåller smör det också. 🙂

 • Reply
  anonym
  29 april, 2014 at 17:45

  På min skola får vi bregott och det är väl bättre än flora och lätta?

 • Leave a Reply