glädje löpning

Ljuvligt!

Om jag hade mitt absolut sämsta benpass i år i torsdags så kanske jag upplevde årets bästa löprunda idag. Ni vet den där känslan när man vaknar tidigt efter 8 timmars  sömn, solen skiner från en klarblå himmel och det är i det närmaste vindstilla, fötterna nästan springer av sig själva och man bara glider fram över marken med ett leende på läpparna. En halvmil ren och skär njutning, trots att tempot låg mycket högre än runda á la mysjogg.

Det är precis sådana här dagar jag så gärna skulle vilja spara känslan i en liten burk och plocka fram den de där andra dagarna…dagarna när solen inte skiner i sinnet så att man blir bländad. Ni vet vilka jag menar, vi behöver inte prata mer om det just nu. Nu njuter vi fullt ut av lördagen istället!

IMG_7614

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Rund är också en form!
    13 april, 2014 at 20:56

    B.ä.s.t.a. känslan!! 🙂

  • Leave a Reply