morgon

>Min stad log mot mig idag…

>

Vaknade 05.30 av att morgonsolen knackade på fönstret… Vilken dag!

Kan man annat än bli lycklig?

Underbar musik i öronen, solen strålar från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar, träden blommar och männsikor ler spontant mot varandra när de möts. Kom på mig själv under min promenad till jobbet, att jag gick där med ett stort leende…hela kroppen ville bara skutta runt och jubla! Vad är det med solen som gör oss människor smått euforiska?
Just nu tänker jag inte fokusera på att ens hitta en förklaring till det, just nu tänker jag bara njuta av mitt underbara lyckorus som totalt har tagit över min kropp!

Le mot världen och den kommer att le tillbaka – tänk på det och din dag kommer att bli så mycket bättre än du någonsin kunnat ana!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.