kärlek,  personligt,  vänskap,  yoga

>Nya lärdomar på sensommarkanten…

>Man lär sig saker varje dag, och idag under min yoga kom jag på en massa saker jag har lärt mig under den senaste tiden…
Jag har börjat lära mig att man faktiskt skapar sitt eget liv, och jag måste få säga att jag älskar att ha makten att göra det!
Har lärt mig att vara tacksam över det jag har och inte sträva efter omöjliga mål. Inte med det sagt att jag inte har mina mål…men jag ser dem alla möjliga att nå, trots att de ibland känns långt borta. Allt har sin tid.
Jag har också lärt mig vikten och värdet av att ha vänner. Har insett att jag har försakat dem under en stor del av mitt liv, och har nu med facit i hand lovat mig själv att aldrig hamna där igen. Min bästa vän ger mig allt, så är det bara. Kan inte på något sätt tacka henne tillräckligt.
Jag älskar min familj, det har jag också lärt mig. Älskar min lillebror och alla sköna skratt han ger mig, älskar min mormors mjuka, rynkiga kinder och hennes trygga kramar. Mina kusiners energi och härliga spontanitet. Min mosters äkta vänskap och omtanke. Min mamma för att hon alltid finns där när man behöver henne. Pappa…även om den spontana känslan är saknad när jag tänker på honom.

Var tacksam, livet blir precis vad du gör av det.

Crea diem…men glöm för allt i världen inte att carpe densamma ibland!.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.