älskade familjen,  foton från mitt liv,  kärlek,  personligt,  vänskap

>♥♥♥ Spread the love! ♥♥♥

>Av någon anledning vaknade jag imorse med kroppen full av kärlek!
En morgonpromenad med en underbar höstsol som värmde mina kinder reducerade inte direkt känslorna i kroppen…med risk för att bli lite för ärlig så tänker jag därför ta tillfället i akt att sprida lite kärlek till några personer som jag tänkte lite extra på under min promenad längs vattnet, några som gör livet lite härligare och mycket mer intressant att leva…ex amino…

Carro – allvarligt talat…vet du hur lycklig jag är att du finns? Du är precis en sån vän som jag alltid velat ha. Vet inte hur jag någonsin ska kunna ge tillbaka allt du ger mig varje dag. Det här året hade varit en tung väg att vandra utan dig…don´t you ever walk away from me!
Micke – min förlorade lillebror som nu kommit tillbaka! Kan inte fatta att vi för bara ett par år sen hade noll kontakt. Du är världens bästa, är så ofattbart glad att du är min bror. Är så stolt över dig, du är värd allt! Vår resa har bara börjat…love you!
Moster – Tack tack tack för att du är som min syster, att du får mig att få ont i magen av allt skratt och att du bara är så fantastiskt underbar och bäst! Att du sedan har delat med dig av dina två döttrar och gjort dem till mina småsystrar gör inte min tacksamhet mindre. Vad skulle jag göra utan dig?
Mamma – lilla mamma… Kan inte tacka dig nog för alla gånger jag har fått gråta ut i ditt knä…och alla gånger du tröstat mig på telefon när avståndet varit för långt. För att du skämmer bort mig som du gör med bröd, bär, sylt, gelé, saft…en mamma som du skulle alla ha! Vill alltid att du ska finnas hos mig!
Mormor – kan skriva en bok om vad du betyder och har betytt för mig under mitt liv. Älskade älskade mormor, älskar dig av hela mitt hjärta och är livrädd för den dagen du inte finns hos mig mer. Låt den dagen aldrig komma. Någonsin. Snälla…
Sofia – är så glad att vi har lärt känna varandra! Hela du strålar och du ger mig så mycket positiv energi av att bara finnas! Saknar alla våra skratt i vår lilla bil – hoppas att det blir fler…många fler.
Per -det finns en anledning att jag en gång skrev ett helt blogginlägg om bara dig. När vi väl håller sams är du en vän av unikt slag. Så mycket som retts ut om livet i stort som under våra promenader skulle räcka till en hel bok… Älskar din intelligenta humor, sarkasm och våra långa, överdrivna och utredande mailkonversationer. HePe – odödligt.
X – du fyller hela mitt huvud med tankar, på gott och ont. Sällan har en person så totalt tagit över min tankeförmåga och paralyserat hela mig. Vet inte vad du gör och om du ens är medveten om att du gör något. Så skönt och så ont på samma gång.

Njut av er lördag, kärlek till er alla!
♥♥♥

Bilden är från en utflykt till Häringe Slott…en helg jag sent ska glömma….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.