mat,  morgon,  personligt,  träning

>Jippiiiiii!

>

Jag är tillbaka! Den energilösa tröttmössan är borta och mitt vanliga jag har tagit över ratten – YES!
Hoppade över träningen igår, hela kroppen grät och ville bara hem och vila så jag tog mitt förnuft till fånga och lyssnade på den. Inte ofta den får som den vill så jag kände att det var dags. Somnade tidigare än vanligt och sov nästan 8 timmar…
Resultatet? Studsade upp ur sängen klockan 06.00, svepte en kaffe, på med mössan och ut i friska luften! Mötte upp mitt morgonträningssällskap och promenerade den knappa timmen till gymmet, körde ett svettigt axelpass, i med en proteindrink och en sen en dryg halvtimmes promenad till jobbet. Varm dusch och världens godaste gröt med sharon och en dubbel espresso framför min dator.
Det här blir den BÄSTA dagen – hoppas den blir detsamma för er!

Har dessutom bytt färg på min blogg, från höstmörker till vinterljus…äntligen!

.

4 kommentarer

 • Paajaa

  >Bilden känns igen – grym!
  Säger mer än 1000 ord. På riktigt.

  Vitt är bra i mörk november – balans tror jag det kallas? : )

 • Petra

  >Vad duktig du är! Grattis till dig, tyvärr kan jag inte morgonträna eftersom jag pendlar…

  Tack för gullig kommentar på min blogg, det värmde mycket =)

 • Petra Månström

  >Vad duktig du är! Grattis till dig, tyvärr kan jag inte morgonträna eftersom jag pendlar…

  Tack för gullig kommentar på min blogg, det värmde mycket =)

 • Cicci

  >Åh härligt! Jag var också ute på morgonpromenix, så gott med frukost efter det!
  Synd du bor i sthlm då, annars hade jag haft kattvakt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.