filmrecensioner

>Från efterbliven till CIA – skaplig resa!

>

Vad duktig man är ibland. Min plan för den här fredagen var en utekväll på Ambassadeur med kultiga Culture Beat live…vilket skulle ha slutat med en fullständigt seg lördag i soffan med noll nytta gjort som facit. Så blev det inte.
Istället tog jag mitt förnuft tillfånga och bjöd med mig lillebror på bio. Premiär för Ridley Scott’s Body of lies med DiCaprio i huvudrollen som CIA-agenten Roger Ferris. Väl värd att se och en riktigt bra film…men är det bara jag som fortfarande inte kan radera synen av DiCaprio som en liten tanig pojke som lallar runt på en strand i Thailand? Han var 26 då, inte direkt ett barn, men såg ändå så otroligt liten ut… Nu är han trots allt 34 år och måste väl ändå få ses som vuxen…men jag får ändå inte ihop det, sorry.
Man kan dock, oavsett hur gammal eller ung han är och ser ut, inte ta ifrån honom att han är en bra skådis. Hans senaste roller i Catch me if you can, The Aviator, The Departed, Blood Diamond och nu Body of lies, har ju inte direkt varit dåliga…alla är, enligt min smak, riktigt bra filmer!
Det trodde man ju verkligen inte den dagen han dök upp på duken som en efterbliven lillebror till snyggingen Depp…ungefär som Bale´s steg från Jum-Jum till Batman…eller ok, kanske inte. Leo gjorde ju bra ifrån sig i klätterträdet redan -93, vilket kanske inte riktigt var fallet med Gothams räddare när det begav sig i konungens trädgård i Landet i Fjärran -87….
Hur som helst, gå och se Body of lies – den är riktigt bra!
Sweet dreams!
Bilderna lånade från imbd.com.

.

3 kommentarer

  • fridas favoriter

    >Den vill jag se! (såklart jag vill, ser ju de flesta filmer på bio, även andrasorteringen) 😉 Såg att den hade fått halvdana recensioner i tidningarna, men det brukar ju inte säga så mycket… Håller med om Dicaprio, han ser fortfarande lite barnslig ut, men gör alltid ett bra jobb!

  • Petra

    >Tack för tipset! Har ett kluvet förhållande till DiCaprio, men att han är en glimrande skådis går ej att förneka! Kram

  • Petra Månström

    >Tack för tipset! Har ett kluvet förhållande till DiCaprio, men att han är en glimrande skådis går ej att förneka! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.