dryck,  mat,  personligt,  resor

>Jaaaaahapp…

>…då var det fredag igen då! Är det bara jag eller går veckorna lite fortare än vanligt innan jul..?
Just i år gör det i och för sig inte så mycket, jag känner verkligen ingen julstress what so ever eftersom jag inte kommer att fira julen hemma i Sverige. Släkten är informerad om att inga julklappar kommer att inhandlas (jag älskar ju att köpa presenter, så de kommer säkert efter den 14 januari istället…men säg inget..!) och jag kan istället bara gå omkring och njuta och räkna ner dagarna…lovely!

Hemma i lägenheten är det inte heller mycket till jul…gick upp på vinden och gjorde ett tappert försök att gräva fram kartongen med julsaker i veckan…men insåg efter ganska kort tid att jag hade ställt den längst in längst ner (”den här kan stå här, den kommer jag inte att behöva på ett tag”) så det blev inget. Måste iväg och köpa något i helgen…vill ju ha liite jul hemma innan jag drar iallafall…
Däremot har min kropp och hjärna de senaste veckorna fått för sig att kanel is the shit. Och det är ju ändå ganska juligt.
Kanel på havregrynsgröten, orientaliskt kanelté från Friggs (måste testas – SÅ gott!), kanel på fruktsalladen, kanel på min sojalatte, doftolja med kanel och kaneldoftljus från Granit (köp nu…doftar som en dröm!). Vad hände? Ja ja, det är ju uppenbarligen väldigt nyttigt (om man inte äter ett par dl om dagen och får en överdos av kumarin…) med kanel iallafall. Let´s hope for att min kropp inte snöar in på transfetter eller artificiella smakämnen nästa gång.
Man vet aldrig, den verkar ju ha en massa konstiga idéer för sig just nu.

.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.