mat,  musik,  sömn,  träning

>Jag borde sova…

>…men är inte trött. Så jag diskar, nynnar på Lady Gaga’s ”Poker Face” (tack Frida!), viker tvätt (som jag av någon anledning glömde i tvättstugan igår, och när jag kom ner runt midnatt hade torkskåpet slagit av och alla kläder var BLÖTA), registrerar mig på Bloglovin’ (tack igen Frida…), fixar matlåda (var sugen på rökt lax men kom ut från butiken med rökt makrill…jaha), bloggar, lyssnar igenom lite ny musik (Lady Gaga – bra, Britney – mindre bra), pratar med mamma på msn (ja, hon är 56 år och har msn), läser bloggar, planerar helgen (som jag till varje pris skulle hålla oplanerad), packar träningsväskan (morgonträning – jippi!), läser DN och irrar runt på Facebook istället.
”Smart Helena” kommer min spontana reaktion att vara imorgon när klockan ringer 06.00 och det är dags att gå och träna. TjOhO!.

3 kommentarer

 • Murry

  >hahahha busted!!
  men du glömmer att jag numera är närmare 30 än 20…kvällen får avgöra vad jag numera klarar av 😉

 • mia

  >Lady Gaga – stor favorit här med!

  Det låter snyggt med en tidningshög bredvid sängen, jag gillar när det är lite personligt och bohemiskt och inte så jäkla kliniskt perfekt.
  Själv är jag världens tidningsnarkoman med. Tyvärr har en hel del nummer slängts då jag flyttat runt så mycket och prioriterat att få med mig sängen istället..:)

  Ha de bra!
  Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.