mat träning

>Maille…..mums!

> Sitter här efter kvällens löprunda (en mil i motvind och med döda iPod-batterier…kan det bli bättre?) och äter min efterlängtade middag.
Jag är ganska enkel när det kommer till mat, vill inte krångla till det för mycket och gillar enkla råvaror med rena smaker. Idag var jag ganska oinspirerad så jag kokade pasta och till det rörde jag ihop en burk tonfisk, lite krossade och soltorkade tomater och kryddor. På med lite parmesan – klart! MEN…det finns en liten detalj som inte får missas!
Jag har alltid gillat dijonsenap och kan ha den till allt…men nu har den fått konkurrens. Upptäckte den i Spanien i oktober, världens godaste senap – A l’ Ancienne från Maille! En ovanlig senap med en frisk smak av vitt vin och med hela senapsfrön som verkligen passar till allt! Första gången jag åt den serverades den till en bit oxfilé, och sedan dess har jag haft den till allt man kan tänka sig…har blivit helt beroende.
Förnya ditt julbord lite, spring och köp nu!.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  LEIA/MAJA
  23 december, 2008 at 01:23

  >haha….ja då måste den väl testas då:)

  och jisses….jag kan ju bara drömma om att springa en mil nu:) men jag vet ju att jag har kunnat iaf….alltid något:)

  kramar

 • Leave a Reply