träning

>Julfeeling..(?)

>

Underbara morgon utan snooze!
Somnade strax efter midnatt och vaknade en kvart innan klockan (05.15…jag vet, det är sjukt). Insåg att det är sista dagen innan semestern och fullkomligt studsade upp ur sängen! Dagen till ära blev det en julröd träningsoutfit, vad gör man inte för att försöka inse att det faktiskt är julafton imorgon?
Gröten är i magen, solen skiner och jag är piggare än piggast!
Nu kör vi!
Foto privat, en ensam Helena på Sats, 06.35 PIP (dessutom mitt livs första ”dagens outfit”-bild…).

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  In my house
  23 december, 2008 at 10:02

  >Tack så jättemycket va snäll du ä….. Kul Blir så glad!!!!
  Önskar dig en riktigt mysig och god Jul… Kram josse

 • Reply
  mia
  23 december, 2008 at 10:05

  >Hur gör du!? För att komma igång så tidigt menar jag… Hur gör du människa!?

  Hörs vi inte innan så God Jul och ha en superhärlig resa! Hoppas som sagt bloggen följer med.

  Kram Mia

 • Reply
  caroline
  23 december, 2008 at 10:33

  >inte så illa,, inte när man tänker på resan i alla fall. Hoppas du får en bra jul. =)

 • Reply
  Katinka
  23 december, 2008 at 12:07

  >Ha en underbar jul! Och jag beundrar verkligen dig, hur gör man för att komma igång så tidigt på morgonen? Själv sover jag sött vid den tiden.

 • Reply
  Fridas Favoriter
  23 december, 2008 at 15:34

  >5.15, my god! Hur bär du dig åt för att komma upp så tidigt, är det träningen? Hade varit smidigt att klara av gymet innan jobbet, men jag än så länge aldrig kommit iväg, jag sover som godast på morgonen… 😉

 • Leave a Reply