prylar,  resor

>Sista pusselbiten…

> …är på plats, nu är jag redo att åka på semester!
En Sony Handycam HDR-SR10E fick följa med mig hem idag och ligger nu på laddning inför det stora äventyret som börjar imorgon… Underbart att kunna ta med sig sjölejon, skölpaddor och andra filurer hem i full HD-kvalitet!
Klockan är redan 20…kanske dags att börja packa?.

En kommentar

  • mamma

    >Åj…då måste jag planera en resa till "Kungsbuder" för några filmkvällar nästa år*L*
    Trevligt.
    Va nu rädd om Er och så ska Ni ha det så jättetrevligt..är säker på att Ni får svårt att få tiden att räcka till…så uppfinningsrika som Ni är.Ha de kul i jul*L*med spännande filmklipp..ha ha ..jag kan bara tänka mej Micke i simfötter bland alla sköldpaddor m.m.Helena va beredd med kameran.Men Micke:ta av simfötterna när Du ska dansa salsa ha ha.
    Bamsekramar o puss puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.