dryck,  mat

>Mer kanel…

>Jag är ingen ciderälskare, tycker oftast att det är lite för sött och sliskigt…om det inte är en extremt varm sommardag och jag får ha massor med is i glaset (ja ok, det har väl gått ner en och annan under andra omständigheter också)…
Men eftersom jag nu, uppenbarligen, är inne i en extrem kanelfas i mitt liv så blev jag lite nyfiken när jag såg Rekorderlig Julecider i en tidning på lunchen..!
”Söt, fruktig smak med inslag av röda äpplen, kanel och vanilj” enligt tillverkaren Åbro Bryggeri…låter ju lite för bra för att vara sant.
Någon som har testat?
Biden lånad från systembolaget.se.

2 kommentarer

  • Cicci

    >Älskar också kanel! Tror inte jag testat den där men drack "Julcider" förra året och den smakade i princip som vanlig äppelcider, tråkigt =(

  • Fridas favoriter

    >Håller med om att cider lätt kan bli för sötsliskig, men den här låter ju god (allt med kanel är iofs gott!)..

    Får se om jag kan lära ut några trix för att motstå shoppping sen, tror knappast det för jag är usel på att motstå sådant jag vill ha! Som tur är gäller det bara kläder, och en månad, det ska väl t.o.m. jag klara av…;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.