morgon träning

>Oplanerad hjärnträning

>Jag möttes av en låst dörr imorse när jag skulle in på gymmet. Först svor jag lite för mig själv och undrade vad det var för tomte de hade satt i receptionen som hade glömt att låsa upp dörren!? Men…de hade tydligen inte öppnat, klockan var visst bara 06.20… 🙂
Jaha…vad gör man då ensam i 10 minuter utomhus i ett kolsvart Stockholm..? Hade inte direkt valt ett gym i innerstan heller (som då i och för sig hade varit öppet den tiden…), så jag kunde inte ens fönstershoppa, utan stod där mitt ute i ingenstans och kliade mig i huvudet…jaaahapp!?
Såg ni någon sitta och lösa DN:s svåra sudoku i en busskur helt onormalt tidigt imorse så var det jag..

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Katinka
    10 december, 2008 at 15:29

    >Hej, tänkte titta in till dig också!
    Hade det inte varit för att jag bor i Göteborg så hade jag nog allt fått syn på dig! Jag var på väg till jobbet vid den tiden och ömmar alltid för frusna själar vid busshållplatser. Kram på dig!

  • Leave a Reply