dryck,  jobb,  underbara lillebror,  vänskap

>The week from hell…saved by two angels!

>

Usch, vilken arbetsvecka! Totalt fokus hela dagarna, har suttit och stirrat in i min skärm värre än en nätverksspelande tonåring. Sovit alldeles för lite hela veckan och den lilla sömn som det har bjudits på har kantats av uppvaknanden var 30:e minut. Hej å hå.
Så idag var det dags, deadline. Hemska hemska deadline, värsta på hela året. Tusen pusselbitar som skall passa, för många kockar för att ens få till ett försök till en soppa. Papper överallt, post-it-lappar (jag vet, det är förbjudet med lappar när man jobbar med online marketing, men de är oslagbara i vissa lägen) i ett stort virrvarr och pulsen hög på gränsen till konditionsträning (bra förresten, nu när jag tänker efter!). Det är i lägen som de här som man får bekänna färg och stå för klyschan ”stresstålig” som man kanske råkade yttra någongång i någon intervju…
Dagar som denna är det tur att det finns änglar på jorden.
Helt plötsligt, mitt i en kaotisk korrläsning, dök C upp med en Julecider (den jag bloggade om härom dagen) och ställde på mitt skrivbord! Ja, det är ok att dricka en cider på jobbet om det är luciafredag, man har vansinnigt mycket att göra och resten av avdelningen (ok, inte min chef) är i Åre och åker skidor. Att vi två timmar senare hade druckit vinglögg, det här inte hit. TACK min vän – du känner alltid när jag behöver uppmuntran och jag älskar dig för det!
Ett par timmar senare ringer min mobil, jag ser att det är lillebror. Helt spontant säger han; ”Vi sitter precis här och pratar om hur underbar du är” (hade skickat ett paket till hans flickvän som krya på dig-present i förra veckan, vilket tydligen hade tagit skruv hemma hos hennes mamma…). TACK älskade bror – du anar inte hur lägligt det samtalet kom! Du är också underbar, det vet du. Love you!
Efter detta känns det inte alls lika jobbigt att jag har ett helt ton med papper att korrläsa under helgen – det bockar jag av till frukosten imorgon efter en härlig morgonpromenad i ett vitt Stockholm (ja, jag tror verkligen att det här p*ssregnet kommer att övergå till snö inatt)!
SNART ÄR DET SEMESTER – que maravilloso!
Foto privat. Lillebror och C, en sen natt på ett dansgolv, någonstans i Sverige.

.

4 kommentarer

 • Katinka

  >Vilken tur du har som har människor i din närhet som stöttar dig! Lycka till med helgarbetet,
  Hoppas också på en vit helg.

 • Petra

  >Hey – hektiskt var bara förnamnet 😉 Håller med om vädereländet…inte mycket att hänga i julgranen, om man nu får tillåta sig att vara lite lustig…

 • Petra Månström

  >Hey – hektiskt var bara förnamnet 😉 Håller med om vädereländet…inte mycket att hänga i julgranen, om man nu får tillåta sig att vara lite lustig…

 • Cicci

  >Bra skrivet! Så där känns det faktiskt ibland, jag jobbar som informatör och ibland är det deadlines mest hela tiden på tidningar etc. Ja.. den stresstålighet man skröt om i intervjun brukar liksom sitta i bakhuvvet =)
  Ha en underbar helg och semester då den kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.