mat,  träning

>Tredje dagen…

>…med väldigt tidig morgonträning den här veckan. Klockan har inte ringt senare än 05.30 sedan i måndags och jag har trotsat det galet gråa decembervädret och traskat iväg till gymmet.
Måste säga att ett svettigt träningspass på morgonen är bland det bästa jag vet. Det ger sådan GRYM energi till resten av dagen och hela kroppen känns euforisk. Kan verkligen rekommenderas den här tiden på året när energikällor av alla slag är viktigare än någonsin. Testa! Det kommer att vara segt första gångerna, men blir tillslut helt addictive…
Ok, imorse var det inte jättekul att kliva upp…+4 grader, regn och kolsvart ute. Men 10 minuter promenad och en Red Bull senare är kroppen igång – underbar känsla!
Idag blev det en längre promenad, testade Sats Stadion för första gången – vilken byggnad! En timmes promenad i spöregnet och sen ett snabbt och tungt axel – och armpass (kanske inte det bästa morgonen efter en blodgivning när hålet i armen knappt har läkt, men vad sjutton…).
Med havregrynsgröten i magen mår jag nu som en prinsessa. Idag igen.

Ha en underbar onsdag!.

En kommentar

  • caroline

    >sv: jo Betner var super skoj, tycker helt klart det var bättre än förväntat. Dock gillar jag hans humor och det gör det hela bättre. men en kul grej absolut. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.