endorfiner,  mat,  morgon,  träning

>Bevis

>

Ok. Idag har jag helt ofrivilligt gjort en undersökning av min smått onormalt energiska livsstil. Eller två faktiskt. Jag har agerat ”normal” stockholmare.
1. Jag hoppade över morgonträningen och tog ”sovmorgon” till klockan 7. BIG mistake.
2. Åkte kommunalt till jobbet på ”prime time”. Even BIGGER mistake.
Slutsats: Jag är idag tröttare än någonsin och har dessutom kommit fram till att jag inte njuter det minsta av att ha hela huvudstaden som sällskap till jobbet. Dessutom är frukost under endorfinrus betydligt godare än frukost under gäspmarathon.
Imorgon är alltså allt tillbaka till det ”normala” (eller onormala om du frågar vem som helst i min omgivning) igen. Upp och väcka tuppen, promenad till gymmet oavsett väder och sen är jag back on track.
Måste också passa på att slå ett slag för granatäpplena som är helt FANTASTISKT goda just nu! Passa på att frossa i c-vitamin och antioxidanter!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.