mat

>Dijon heaven!

>Alltså, nu kanske jag är totalt sist på bollen…men har ni testat att blanda dijonsenap och kesella? Har det just nu på min tallrik tillsammans med kycklingfilé, en massa goda grönsaker och hederlig kokt potatis. Varför har inte Helena, alias Dijonälskaren, klurat ut detta vinnande koncept tidigare?
Ärligt talat…jag är redan beroende!
.

6 kommentarer

 • Jillie

  >Sv: Brevväxling på det gamla hederliga sättet (snigelpost) livar upp så otroligt mycket. Kom hem idag efter en anställningsintervju. Var väldigt nervös – man undrar ju hur det gått, grupplar över fel man kanske sagt med mera. Kommer innanför dörren och ser en lite hög med post – 4 stycken brev hade landat där. Jag blev så otroligt lycklig och kunde inte sluta le. Nu har jag precis gjort klart det första svaret. Väldigt avancerat med ett avmålat porträtt av tjejen, lite foton och med mera smått och gott. Jag älskar att skicka med små presenter med mera.

  Så kommer det ett lovar jag att du får ett jättefint tillbaka 😀

  /Jillie

 • Carro

  >Litar på att det är HUR GOTT SOM HELST vännen, lovar att prova ngn gång.. eller ja, kommer nog inte ha ngt val 😉
  Men min undran är… Hur kan man komma på att blanda detta från början…?

  Kram

 • Solli

  >hade gärna velat prova..men det finns tyvärr ingen laktosfri kessella…vet dock att de har d i F inland,väntar bara tills de dyker upp på hyllorna här med :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.