mat

>Dijon heaven!

>Alltså, nu kanske jag är totalt sist på bollen…men har ni testat att blanda dijonsenap och kesella? Har det just nu på min tallrik tillsammans med kycklingfilé, en massa goda grönsaker och hederlig kokt potatis. Varför har inte Helena, alias Dijonälskaren, klurat ut detta vinnande koncept tidigare?
Ärligt talat…jag är redan beroende!
.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Jillie
  27 januari, 2009 at 21:19

  >Sv: Brevväxling på det gamla hederliga sättet (snigelpost) livar upp så otroligt mycket. Kom hem idag efter en anställningsintervju. Var väldigt nervös – man undrar ju hur det gått, grupplar över fel man kanske sagt med mera. Kommer innanför dörren och ser en lite hög med post – 4 stycken brev hade landat där. Jag blev så otroligt lycklig och kunde inte sluta le. Nu har jag precis gjort klart det första svaret. Väldigt avancerat med ett avmålat porträtt av tjejen, lite foton och med mera smått och gott. Jag älskar att skicka med små presenter med mera.

  Så kommer det ett lovar jag att du får ett jättefint tillbaka 😀

  /Jillie

 • Reply
  Carro
  27 januari, 2009 at 21:21

  >Litar på att det är HUR GOTT SOM HELST vännen, lovar att prova ngn gång.. eller ja, kommer nog inte ha ngt val 😉
  Men min undran är… Hur kan man komma på att blanda detta från början…?

  Kram

 • Reply
  Janne
  27 januari, 2009 at 21:32

  >Senap är ett satans påfund. Det borde faktiskt förbjudas. Eller i alla fall gömmas: http://www.babilou.se/?p=394

 • Reply
  Ingela
  27 januari, 2009 at 23:45

  >Nej det har jag inte testat…men det kanske vore något?!

 • Reply
  Lady Thirty
  28 januari, 2009 at 08:19

  >senap är sååå gott och den blandningen har jag inte testat, får välan göra det snart 🙂

  kramelikram

 • Reply
  Solli
  28 januari, 2009 at 23:58

  >hade gärna velat prova..men det finns tyvärr ingen laktosfri kessella…vet dock att de har d i F inland,väntar bara tills de dyker upp på hyllorna här med :o)

 • Leave a Reply