mysterier,  svammel

>Eh..?

>Alltså, ibland undrar man ju. För ganska precis ett dygn sen började jag må rätt dåligt. Min mage bestämde sig för att inleda ett krig mot mig som den uppenbarligen hade gett sig sjutton på att vinna. Kriget pågick halva natten, vilket innebar att jag sov i intervaller på ca en timme och spenderade den vakna tiden i mitt kära badrum. Vrak är en underdrift för mitt tillstånd.
Kände mig ok imorse, har varit på jobbet och tvingat mig själv att äta normalt hela dagen, till magens stora förtret, och nu sitter jag här igen som om inget har hänt, med middagen framför mig efter ett helt normalt träningspass.
Kroppen är en gåta.
.

3 kommentarer

  • mia

    >Ja verkligen men skönt att det gick över. Kanske inte var kräksjukan utan bara något du ätit som kroppen inte ville skulle gå genom systemet.

    Hittade den där lejonvideon för ett tag sen men förstod att den är en gammal klassiker – men hur underbar är den inte. Verkligen sant, kärlek håller genom allt.

    Kram Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.