humor,  mat,  mysterier,  träning

>Give me some more ärlighet, please!

>Jag och C hade en numera klassisk onsdag igår, ett skönt koncept som förmodligen kommer att hålla i sig ända fram till i sommar…
Toksvettig BodyCombat i en timme, rå fisk på Ashima, igår med H som sällskap, och sen Systerobror för ett glas rött och skratt i ett par timmar – så skönt!
Att vara bakom en stand-up-scen och få höra ”eftersnacket” är en rätt speciell upplevelse, och det slog mig igår hur skönt ärliga komiker är. Kommentarer som ”Fan vad grym du var idag, har aldrig sett dig så bra!” varvas med ”Du kanske inte satte det där helt klockrent…tänk på det här nästa gång..”.
Är det inte underbart? Varför är det inte så med alla jobb!? Varför är vi överlag så dåliga på att ge varandra feedback, både bra och dålig?
Vad skönt det vore om man, när man lämnade sitt skrivbord för dagen, skulle få höra: ”Shit vad klockren du var när du skickade det där mailet idag!”, ”Det här måste ha varit den bästa fakturan du någonsin har konterat!” eller ”Har aldrig sett dig piggare än idag – vilken energi!”
Men icke. Nu lever vi i landet hör-du-inget-så-går-det-bra, och då är det nästan straffbart att ge varandra både komplimanger och kritik.
Friskt? Inte mycket.
.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.