morgon,  träning

>Härlig morgon!

>Vaknade redan 4 imorse av att min smått överenergiska hjärna spånade vidare på alla bra och kreativa idéer jag hade innan jag somnade igår… 04.00 – det är inte ok att gå upp den tiden! Mer eller mindre tvingade mig att somna om och vaknade två timmar senare, klarvaken. Jahapp, bara att gå upp då.
Smått rastlös och med spring i benen började jag dagen med en lätt löprunda på 9 km. Inte världens roligaste väder direkt, slask en meter och is nästa. Lera en tredje och vatten den fjärde. Skulle ljuga om jag sa att det var lätt att springa avslappnat i jämt tempo…men tog mig ändå runt på 50 minuter, lugnt och skönt.
Nu är gröten i magen och jag jobbar hemifrån på förmiddagen. Vid lunch möter jag upp lillebror och vi får äntligen sätta oss på bussen och åka upp till pappa. Längtar!
Hur har er morgon varit?.

3 kommentarer

  • Malin Sofia

    >9 kilometer? Jösses. Jag blir andfådd av att gå till butiken som ligger 50 meter bort. Tur att det snart blir varmare, för jag känner ett stort obehag inför att gå ut när det är kallt. Så fort temperaturen stiger över +5 sätter jag igång. 😉

  • Lisa

    >Later som du haft en härlig morgon trots allt. Och gröt lät himla gott! Hoppas att du har en bra resa upp till din pappa!

    Ja du, angaende kläder.. det enda jag kan verklien tänka mig att jag behöver är en ordentlig vinter jacka. Nästa vinter i Warszawa lär vara bra mycket kallare än dän vi haft i Paris 😉 Om det skulle vara nat du säljer i S sa hör gärna av dig!

    Ha en bra helg! Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.