filmer träning

>Aj!

>Kom precis hem från mitt livs första kickboxningspass…det är ett skämt hur trött jag är i mina armar..! Höger underarm har utsmyckats med vackra små blåröda fläckar och dessutom har jag små blodutgjutelser mellan knogarna. Kvinnligt. Kan dock varmt rekommendera att testa – så kul och uppenbarligen effektivt. Har svårt att tro att jag ens kan skriva imorgon faktiskt…
Hemma för att fylla på energidepåerna, sedan iväg på VIP-kväll på Granit med Shopaholic-tema och senare Slumdog Millionaire på bio!
Vem har sagt att måndagar är tråkiga?
.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Lisa
  16 mars, 2009 at 22:37

  >ah du verkar ju ha haft en underbar mandag! Fattar inte hur du orkar med att sticka ut igen efter ett sant pass? 😉

 • Reply
  Vida
  18 mars, 2009 at 21:42

  >Kickboxning är det roligaste som finns 🙂

 • Leave a Reply