jobb

>Värmande ord

>”Att du är en av de som får lämna är ju rena skämtet! Det är svårt att hitta någon som är mer effektiv och mer inspirerade att arbeta tillsammans med än du Helena! Hur tänkte de? Antagligen inte…”
En f.d. kollega har svårt att förstå att jag idag skriver på min uppsägning. Värmande ord, och i samma sekund som jag läser mailet tittar solen fram! Ser det som ett tecken..

4 kommentarer

 • Miss Agda

  >Verkligen trist och sorgligt, men det väntar en lysande framtid på dig! Du har redan bestämt dig och med den vilja som du har kommer du att få det du drömmer om! Ibland tar det bara lite tid, men det kommer! Och sol fick du också idag, ser jag nu 🙂

 • Katinka

  >Definitivt ett tecken på att det är dags för dig att bege dig av någon annanstans! Det kan bara bli bättre och bättre med din positiva inställning dessutom…

 • Solli

  >Jag har oxå svårt att förstå att du som jobbat där sålänge måste få gå 🙁 Men jag tror att det finns en mening med allt, det finns ngt annat som väntar på dig. Något ännu bättre! Håller tummarna för dig 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.