Okategoriserade

>Dagen efter

>Idag har jag haft en riktig bakisdag. Kan inte komma ihåg att jag har varit såhär sliten sen jag var 18 ungefär… Har hängt i soffan med min bror hela dagen. Ätit pizza, druckit Fanta och kollat på film. Allt man ska göra när man har en riktigt sunkig söndag…
Tycker dock alltid att det är värt att må såhär när man har haft en lyckad kväll, vilket det verkligen var igår! Kan dock inte rekommendera att dricka tre shots på en kvart, då slutar det som det gör. Vuxet.
Lovade ju att lägga ut lite bilder, men inser att jag inte orkar så jag måste hålla er på halster (varför säger man så?) till imorgon.

Måste sova, imorgon är det måndag, ny vecka och jag ska skriva under alla uppsägningspapper på jobbet. Spännande!
Sweet dreams…

.

2 kommentarer

 • mia

  >baksidagar kan vara riktigt underbara ibland…

  bryta upp behöver du övertyga mig om är nyttigt. men som du snart kommer märka så har jag många drömmar – det är roligt att få ventilera dem ibland..

  hur går det med jobb o liv i allmänhet?
  stor kram

 • Ingela

  >Jag är avis…haha! Jag är jätteusgen på att festa loss. OK, jag kanske inte är avis på att vara bakis, det slipper jag gärna. Men en kul kväll med väninnor och vin/sprit vill jag ha. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.