morgon musik träning

>Härliga söndag!

>Jag vet inte om man kan börja en söndag bättre…
Vaknade 07.15 och var pigg, gick upp och drack en kaffe och stack sedan ut på min lilla runda runt Kungholmen, 9 km lätt jogging med bra musik i öronen… Hem för en varm dusch med chokladscrub från Sephora, sen världens bästa frukost med en massa goda frukter och ägg.
Känner mig laddad, pigg och inspirerad att ta tag i den här dagen, som skall spenderas med att handla hem lite småsaker till min sedan igår nystädade lägenhet, en stunds jagutvecklande brainstorming över en kaffe, svara på lite mail från vänner, ringa några telefonsamtal till min familj, skriva ett nytt inlägg på min nya blogg om en ny utmaning jag har antagit och sedan avslutas den med ett glas rött på Engelen där min vän Stiko Per Larsson spelar kl.20.00 (rekommenderas varmt om du är i Stockholm!).
Hade tänkt att klämma in en bio också, men inser att jag har för mycket energi för att sitta still så länge. Får bli nästa helg istället.
Önskar er alla en underbar söndag!.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  mamma
  8 mars, 2009 at 11:24

  >Ja det upplägget låter ju helt lysande*L*Själv fick jag sova lite extra i morse innan min kära katt väckte mej med att ”tassa mej på pannan” han e för go.
  När han väl fått mej ur ”lopplådan”,då går han och lägger sej igen,i Din vagga som Du en gång i tiden sovit i.
  Ha nu en fortsatt bra dag…jippi…snart kommer jag med tåget…inte många dagar kvar nu*L*
  KramKram

 • Reply
  Ingela
  8 mars, 2009 at 11:58

  >Vad härligt det låter! 🙂 Just, har glömt att nämna att jag kikat in på din nya blogg – den är inspirerande!

  Ha en fin söndag!

 • Leave a Reply

  morgon musik träning

  >Härliga söndag!

  >Jag vet inte om man kan börja en söndag bättre…
  Vaknade 07.15 och var pigg, gick upp och drack en kaffe och stack sedan ut på min lilla runda runt Kungholmen, 9 km lätt jogging med bra musik i öronen… Hem för en varm dusch med chokladscrub från Sephora, sen världens bästa frukost med en massa goda frukter och ägg.
  Känner mig laddad, pigg och inspirerad att ta tag i den här dagen, som skall spenderas med att handla hem lite småsaker till min sedan igår nystädade lägenhet, en stunds jagutvecklande brainstorming över en kaffe, svara på lite mail från vänner, ringa några telefonsamtal till min familj, skriva ett nytt inlägg på min nya blogg om en ny utmaning jag har antagit och sedan avslutas den med ett glas rött på Engelen där min vän Stiko Per Larsson spelar kl.20.00 (rekommenderas varmt om du är i Stockholm!).
  Hade tänkt att klämma in en bio också, men inser att jag har för mycket energi för att sitta still så länge. Får bli nästa helg istället.
  Önskar er alla en underbar söndag!.

  You Might Also Like

  No Comments

  Leave a Reply