jobb vänskap

>That´s what friends are for!

>Första dagen på jobbet efter beskedet i måndags, och min älskade vän C startar min arbetsdag med att visa att hennes hjärta nästan är för stort för hennes lilla kropp. En present i ett fint kuvert med ett hemmasnickrat hjärta. Är det inte äkta vänskap så säg?
Åh, vad jag skulle ha varit avundsjuk på mig själv om jag inte hade henne.
♥Love you!♥.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Carro
  12 mars, 2009 at 14:44

  >Åh, va glad jag blir!
  Det är ju för att jag älskar att ha dig som bästa bästa vän!

  Puss!

 • Reply
  Cicci
  12 mars, 2009 at 14:45

  >Åh vad fint =) Thats whats friends are for!

  Ja, det drar ihop sig mot maran faktiskt, ska iväg & träna nu i eftermiddag, sen måste jag köpa Runners jag med.

 • Reply
  rewdboy
  12 mars, 2009 at 16:53

  >tjena!
  fan..jag har inte varit inne å läst på din blogg på ett par dar. dåligt..
  läste om ditt jobb, fan va trist!!
  men är du varslad eller uppsagd?
  hur blir det med det du gör? nån måste ju göra ditt jobb!!

 • Reply
  Lady Thirty
  12 mars, 2009 at 20:32

  >vad gulligt 🙂

 • Reply
  Miss Agda
  12 mars, 2009 at 20:55

  >Bra vänner är allt. Lucky you 🙂

 • Leave a Reply

  jobb vänskap

  >That´s what friends are for!

  >Första dagen på jobbet efter beskedet i måndags, och min älskade vän C startar min arbetsdag med att visa att hennes hjärta nästan är för stort för hennes lilla kropp. En present i ett fint kuvert med ett hemmasnickrat hjärta. Är det inte äkta vänskap så säg?
  Åh, vad jag skulle ha varit avundsjuk på mig själv om jag inte hade henne.
  ♥Love you!♥.

  You Might Also Like

  No Comments

  Leave a Reply