jobb,  vänskap

>That´s what friends are for!

>Första dagen på jobbet efter beskedet i måndags, och min älskade vän C startar min arbetsdag med att visa att hennes hjärta nästan är för stort för hennes lilla kropp. En present i ett fint kuvert med ett hemmasnickrat hjärta. Är det inte äkta vänskap så säg?
Åh, vad jag skulle ha varit avundsjuk på mig själv om jag inte hade henne.
♥Love you!♥.

jobb,  vänskap

>That´s what friends are for!

>Första dagen på jobbet efter beskedet i måndags, och min älskade vän C startar min arbetsdag med att visa att hennes hjärta nästan är för stort för hennes lilla kropp. En present i ett fint kuvert med ett hemmasnickrat hjärta. Är det inte äkta vänskap så säg?
Åh, vad jag skulle ha varit avundsjuk på mig själv om jag inte hade henne.
♥Love you!♥.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.