foton från mitt liv vänskap

>Helena – Skattemyndigheten 0-1

>

Äntligen är deklarationen klar!
Var hemma hos mitt ex igår kväll för att få ordning på alla siffror, det är mycket att tänka på när man har sålt en lägenhet… Tur att en av hans bra sidor var, och fortfarande är, att han är har full koll på ekonomi och siffror – TACK säger jag bara!
Nu är allt klart, och trots att jag kommer att få betala femsiffrigt så känns det skönt att ha det ur världen. Frihet liksom.
Dessutom fick jag en mysig kväll i vår gamla soffa med en människa jag alltid kommer att bevara i mitt hjärta. En massa härliga minnen väcktes till liv och jag insåg att vi nog alltid kommer att vara goda vänner. Skön känsla.
Foto privat. Jag och P, Clearwater Beach, Florida, vintern 2004.

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  30 april, 2009 at 09:31

  >Tack för påminnelsen, jag har inte deklarerat än och måste göra det ASAP! Som tur är så kommer lägenhetsförsäljningen först nästa år (att deklarera den alltså).
  Skönt att höra att du har så bra relation med ditt ex!

  Kram och trevlig helg!

 • Reply
  Miss Agda
  30 april, 2009 at 09:48

  >Du måste läsa mina tankar! Igår var jag just på John Wall (jobbar i porten nästan bredvid!) och handlade 3 margrethe-skålar och betalade för 2! Nästan lite läskigt att du tipsade just om det, för de säljs ju ändå på Åhlens, Järnia, NK….you name it, och ändå så tipsar du just om det stället där jag varit 🙂
  Kram igen

 • Reply
  Helena
  30 april, 2009 at 09:50

  >I can read peoples minds… 😉

 • Reply
  Vida
  1 maj, 2009 at 08:20

  >Det är så skönt när man kan lämna in deklarationen och känner sig klar..ännu skönare måste det vara att känna att ni kan vara vänner. Det är mycket värt.

  Ha det gott!

 • Reply
  Solli
  3 maj, 2009 at 23:21

  >skönt att du är klar med deklarationen 🙂
  jag ringde precis in och godkände min 🙂

  btw, nu har jag äntligen flyttat min blogg..du hittar mig här framöver: http://sollis.se

  kram!

 • Leave a Reply