älskade familjen,  mitt dalarna

>Påskkärring? Nej tack.

> Alltså, jag får ofta höra (och ni som är trogna bloggläsare har säkert märkt det…) att jag alltid ”övergör” allting…hela mitt liv levs efter mottot ”allt eller inget”.
Måste säga att det finns fler i min släkt som inte kan göra saker och ting normalt.
Min kusin, 10 år, t.ex. Påskkärring? Nej, påskkärring är inget vi jobbar med. Jag ska vara påskhare. Jaha, sagt och gjort. Nu målas det alltså harmask á la papier maché och öron tillverkas av papp. Klockan är 10 på morgonen och påskverkstaden är redan igång för fullt. Love it!
I förgrunden världens sötaste kyckling, gjord av en citron, som jag fick av min äldsta kusin. Plötsligt kan jag tänka mig att ha ett påskpynt framme – jippi!.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.