jobb,  morgon

>Yiiiihaaaaaaaaaaaa!

>Hur underbart är det inte att vakna innan 7 en söndag och känna sig pigg och utvilad!?
Mycket på agendan idag, så jag kan behöva alla timmar jag kan få…
Våren som äntligen är här och min osäkra (men spännande) framtid gör mig så glad just nu! Att bli uppsagd från jobbet är inte vara bara negativt ändå har jag märkt, energin flödar i kroppen för tillfället…nu kör vi!.

3 kommentarer

 • Vida

  >Hej! En uppsägning kan ju också vara en möjlighet även om det är läskigt och tråkigt också så klart.

  Min mormor bor 120 mil från mig så jag vet vad du menar med att man inte kan träffas så ofta man vill vilket är ledsamt.

  Nu måste jag göra dig lite besviken. Jag är nämligen inte från Falun men från Leksand. Bodde på Bojsen när jag pluggade där dock, det var en rolig tid. Klassfesten var lyckad men att det nästan gått 17 år är ju lite skrämmande.

  Kramar

 • Katinka

  >Ja, du är då fenomenal måste jag säga! Själv vaknade jag vid 9.00 och var trött fortfarande. Du är min förebild ska du veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.