morgon,  träning

>16 grader och sol…

>…var det imorse när jag vaknade vid 05.40. Vem kan somna om då? Ja, inte jag iallafall.
Slängde in två maskiner tvätt och tog en promenad längs vattnet isället. Totalt mentalt avslappnad och med energidepåerna påfyllda kom jag hem och slogs av ett smått lyckorus när jag insåg att det stod något helt ljuvligt gott (som jag ska berätta mer om sen!) och väntade på mig i kylskåpet…yummie!
Buss till jobbet, helt nedsjunken i min bok. Vilken känsla det är när man riktigt grips av en bok, när man totalt fastnar och glömmer allt runt omkring. Älskar det!
Har en bra dag framför mig. Klar med det tråkigaste i mitt pågående projekt på jobbet, solen skiner och ikväll får jag köra BodyCombat med bästa vännen och lillebror. På scenen? Leon – Sveriges mest energiske dansk – underbart!
Vem har spridit osanningen att vardagar är tråkiga?.

8 kommentarer

 • Miss M

  >Vardagar kan vara helt underbara och den du hade idag är helt i min smak =)En dag kan inte börja bättre!

 • Bumbi

  >Hoppas Du får en rba dag med roligt träning ikväll. Utmaningen besvarad och vidareskickad!

  // Pernilla

 • Emliscious

  >man blir så glad nu när man vaknar och det är varmt!!! gick ut till bussen 05:30 och det var knappt så man behövd elångärmat! =) tjoho!! =)

 • Åsa

  >haha skönt att höra att jag inte är ensam ang bc-syndromet ;p

  Ja du MÅSTE se Australia. Och jag måste köpa filmen!

  Ok det blir nog Odenplan för min del om inget på jobbet skulle stoppa mig. Kör hårt så ses vi på SATS en annan dag 🙂
  Jag kan inte annat än att instämma han måste vara Sveriges mest energiske dansk.

  Vardagar är inte tråkiga! 🙂

 • Lisa

  >Vilken optimism! Underbart! Varje gang jag läser ding inlägg sa tänker jag att jag ska bli morgonmänniska.. Men tyvärr sa verkar det inte funka 😉

  Kram Lisa

 • Irina

  >Jag älskar vardagar! Det är de som driver livet framåt och då allt spännande händer. Bara för att andra människor också är aktiva alltså, för visst kan man ju få ett och annat gjort på helgerna också.

 • Vida

  >Mornar är underbara, att vara ute innan staden vaknat till liv. Mitt problem är bara att jag är så morgontrött.

  Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.