endorfiner,  foton från mitt liv

>Nöjd!

>

Jag sa ju att det här skulle bli en bra måndag!
Morgonpromenad i regnet. Tvättstugan innan jobbet. Världens godaste frukost. Alkemisten på bussen. Fick äntligen träffa min bästa vän efter långhelgen. Effektivitet på jobbet. Spännande och efterlängtat telefonsamtal som förhoppningsvis leder till något stort. Nytändning på gymmet med garanterad träningsvärk imorgon. Alkemisten på tunnelbanan. Grymt god middag. Livekonsert med Stiko Per Larsson på internet (missa inte konserten imorgon klockan 20!).
Nu blir det Alkemisten i sängen och sen sova för att ladda för morgonpromenad och yoga!

Hur har er dag varit?
Foto från en solrosodling i södra Tyskland. Roadtrip genom Europa, sommaren 2007.

.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.