morgon yoga

>Garudasana…finally!

> Underbar morgon med promenad längs vattnet och en timmes yoga med Lena Järpsten – världens bästa yogainstruktör! Avancerade på yogamattan och klarade äntligen garudasana (eagle pose)…med både armar och ben! Testa, det är verkligen inte lätt att knyta sitt ena ben runt det andra…
God morgon!
Bild lånad från www.givingyoga.org. .

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  C
  5 maj, 2009 at 08:25

  >IMPONERAD!
  Puss 🙂

 • Reply
  Katinka
  5 maj, 2009 at 09:43

  >Wow! Ser avancerat ut ju! Du har en liten utmaning hos mig om du vill…

 • Reply
  Miss Agda
  5 maj, 2009 at 10:39

  >Grymt imponerad! Min stela kropp skriker efter yoga just nu, men mer avancerat än solhälsningar och krigare blir det oftast inte då jag hemmayogar och nu har jag varit lat också o inte kört någon yoga på 2 veckor. Skärpning Milla!

  Kramar!

 • Reply
  mia
  5 maj, 2009 at 11:31

  >Wow vilken morgonmänniska! Jag ligger i lär i jämförelse…:)

 • Reply
  Lady Thirty
  5 maj, 2009 at 11:55

  >oj det ser verkligen krångligt ut… 🙂
  kram

 • Reply
  Pia
  5 maj, 2009 at 15:11

  >Hahaha, jag är inte ens i närheten av att få ihop armarna på det där sättet, än mindre benen!! (jag provade nyss!) ;o)

  Jag är väldigt imponerad av dig!! :o)

 • Leave a Reply