morgon,  yoga

>Garudasana…finally!

> Underbar morgon med promenad längs vattnet och en timmes yoga med Lena Järpsten – världens bästa yogainstruktör! Avancerade på yogamattan och klarade äntligen garudasana (eagle pose)…med både armar och ben! Testa, det är verkligen inte lätt att knyta sitt ena ben runt det andra…
God morgon!
Bild lånad från www.givingyoga.org. .

6 kommentarer

  • Miss Agda

    >Grymt imponerad! Min stela kropp skriker efter yoga just nu, men mer avancerat än solhälsningar och krigare blir det oftast inte då jag hemmayogar och nu har jag varit lat också o inte kört någon yoga på 2 veckor. Skärpning Milla!

    Kramar!

  • Pia

    >Hahaha, jag är inte ens i närheten av att få ihop armarna på det där sättet, än mindre benen!! (jag provade nyss!) ;o)

    Jag är väldigt imponerad av dig!! :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.