mat

>Innocent…from heaven!

> Det är inte ofta man fastnar så för ett företag och dess produkter som jag har gjort för Innocent. Har älskat deras smoothies sedan första gången jag smakade dem och företagets story är minst sagt beundransvärd! Från tre killar i London, som var trötta på sina jobb och ställde sig och sålde smoothies på en musikfestival i London 1998, till dagens försäljning på makalösa två miljoner smoothies – i veckan!
Allt av en enkel anledning – ren frukt.

Jag är, som ni vet, ingen större anhängare av snabbmat och halvfabrikat, utan gillar rena råvaror som inte har förstörts eller krånglats till för mycket. Att jag dessutom är laktosintolerant gör att valet av icke hemmagjorda smoothies blir väldigt begränsat.
Inte så konstigt kanske att jag föll pladask när jag fick höra om Innocent… Ren frukt – inget koncentrat, inget vatten, inget socker och inga tillsatser!

Innocents smoothies finns dels i sex smaker i små plastflaskor (100% nedbrytningsbara och har åtskilliga gånger följt med i träningsväskan…), dels i enlitersförpackningar.
Fram till nu har den stora förpackningen ”bara” funnits i två olika smaker, men under en veckas tid har jag nu haft äran att få testa en tredje smak som precis har lanserats – blåbär, granatäpple och acai!
Pressreleasen berättar att en liter smoothie bland annat innehåller 160 blåbär och 100 acaibär, en ”superfrukt” som är extremt rik på antioxidanter, fibrer, mineraler och omegafettsyror. Självklart har Innocent dessutom valt ekologiska och rättvisemärkta bär!

Så hur smakar den?
Ja, hur smakar den? Jag har bara ett ord, och det är magiskt! Det här är så gott så att jag skulle kunna leva på den dygnet runt!
Testade den på min bror i helgen, för att få en rättvis bedömning av någon som inte redan är helt hooked på Innocents produkter. ”Nej, men fy f*n vad gott, vad är det för något?” var hans kommentar. Döm själva.

Antioxidantbomben är ute nu, gör er själva en tjänst och ha alltid en liter stående i kylskåpet…det kommer jag garanterat att ha fr.o.m. nu!

Gör ett besök på Innocents hemsida om ni vill läsa mer eller bara inspireras av en skön atmosfär!.

10 kommentarer

 • carolina

  >det är gott med smoothies när man är bakis tycker jag, annars har jag svårt att dricka fruktjuicer och sådant, får ont i magen av det =(

 • Vida

  >Har faktiskt aldrig smakat dem.. men nu blev jag sugen.. en sån låter som nåt jag vill ha i kylen.

  Kramar till dig!

 • Åsa

  >Jätte gott!

  Angående Pilates. Det var skönt med tanke på hur orörlig jag är nu för tiden. Jag har tyvärr ingen favorit på SATS. Testar och söker för att hitta en bra klass. Nu är det ju så att man varken har tid eller orkar testa hur många klasser som helst. Jag kör gärna det jag vet är kul. Jag åk när jag har hittat klassen och instruktören som hae DET.

  Jag vet precis vad du menar med kräsen. Körde pilates flera gånger i veckan under ett års tid i Australien och där blev jag mycket bortskämd med bra klasser och grymma pilates instruktörer.

 • Katinka

  >Vilket bra tips Helena! Försöker alltid hitta bra, ekologiska och rättvisemärkta produkter nämligen. Ska absolut prova. Finns den i vanliga matvaruaffärer eller på hälsokost?

 • Helena

  >Katinka: Du måste verkligen testa, de är SUPERGODA! Du hittar dem i välsorterade matvarubutiker. Förutom den här smaken kan jag varmt rekommendera den lilla flaskan med jordgubbar och banan…yummie! 🙂

 • Lisa

  >Haller helt med dig! Goda är dom, och naturliga! Pa flaskorna här i Paris sa star det dessutom att man gärna far titta upp pa deras kontor och säga hej. Sa gulligt tycker jag!

  Kram Lisa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.