spikmattan

>Spikmattan eller Helena – vem är vinnaren?

>”I början kan det räcka med att du ligger 10-15 minuter per tillfälle för att sen öka upp till 20-40 minuter. Det är inte farligt att ligga längre eller om du råkar somna.”
Citerat från www.shaktimattan.se.

Jag vet dock inte om det är meningen att man ska somna på spikmattan i sängen och sova i sisådär 2-3 timmar, så att man bokstavligen får dra ut den ur skinnet!?
Igår var inte första gången det hände, vi går en match mot varandra var och varannan kväll, jag och min kära matta.
Mattan verkar tro att den har vunnit, men min kropp envisas med att få det till oavgjort genom att kännas skön på något obeskrivligt sätt.

Någon mer som har upplevt samma sak?.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pain is just weakness leaving your body
  3 juni, 2009 at 10:02

  >Hej! Vad har du för magbekymmer ? Det är faktiskt bland det värsta jag har varit med om. Blev uppringd av kirurgen i dag och det verkar nog vara så att jag får genomgå den där gastroscopin.

 • Reply
  Maria
  3 juni, 2009 at 10:57

  >haha yes! Får väcka pojkvännen som alltid somnar och antagligen skulle ligga hela natten annars…

 • Reply
  Miss M
  3 juni, 2009 at 13:43

  >Fick min spikmatta häromdagen och jag, jag är kär! Jisses vilken sjukt skön känsla man fick i kroppen. Så numera tillhör jag också de nyfrälsta 😉 *hallelulja*

 • Reply
  Helena
  3 juni, 2009 at 13:50

  >Miss M: Jag förstår dig!!! Watch out…den är beroendeframkallande!

 • Reply
  Maria
  3 juni, 2009 at 19:25

  >Hej!
  Jag har använt min matta ett bra tag nu och det beror på hur ont man har när man lägger sig när det gäller att vänja kroppen. Men ligger man tillräckligt länge så är det bara lugnande. Man blir alldeles varm i hela kroppen. Jag älskar den. Glömmer dock lätt bort den nu när man haft den ett tag. Men det är verkligen välgörande. Skulle dock velat ha en hellång, för hela kroppen istället för en del i taget.

 • Reply
  mia
  5 juni, 2009 at 13:25

  >jag måste testa alltså… jag sätter väldigt mycket av min stress i axlarna, undra om en sådan matta skulle kunna hjälpa..

  härlig helg förresten!
  kram M

 • Leave a Reply