konsert

>Peace & Love 2009

>

Stiko Per Larsson, jordgubbsfrukost, vänskap, Keane, bröder, sommar, glädje, Lundell och Fatih No More…
Årets festival – check!
Ses nästa år va?
Alla foton privata!

.

5 kommentarer

 • Miss Agda

  >Åh så roligt ni verkar ha haft!!!
  Sv: Jag ska nog anlita en pt på SATS. Det är där jag har tränat som mest så det känns naturligast. Kanske kollar jag med Nautilus också, för vi har avtal med dem på jobbet. Är laddad fast det blir nog kanske först efter semestern jag ska börja köra hårt. Nu kör jag mest vad som faller in och det är inte sällan ett glas (eller två) rosé istället för ett träningspass 🙂
  Kram

 • Ellinor

  >Bilderna visar bara det jag redan visste- att ni har haft det toppen!
  Hoppas att året som kvarstår till nästa års upplaga går fort.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.