konsert

>Peace & Love 2009

>

Stiko Per Larsson, jordgubbsfrukost, vänskap, Keane, bröder, sommar, glädje, Lundell och Fatih No More…
Årets festival – check!
Ses nästa år va?
Alla foton privata!

.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Miss Agda
  30 juni, 2009 at 07:46

  >Åh så roligt ni verkar ha haft!!!
  Sv: Jag ska nog anlita en pt på SATS. Det är där jag har tränat som mest så det känns naturligast. Kanske kollar jag med Nautilus också, för vi har avtal med dem på jobbet. Är laddad fast det blir nog kanske först efter semestern jag ska börja köra hårt. Nu kör jag mest vad som faller in och det är inte sällan ett glas (eller två) rosé istället för ett träningspass 🙂
  Kram

 • Reply
  Ellinor
  30 juni, 2009 at 08:30

  >Bilderna visar bara det jag redan visste- att ni har haft det toppen!
  Hoppas att året som kvarstår till nästa års upplaga går fort.
  Kram

 • Reply
  Miss M
  30 juni, 2009 at 08:56

  >WOW! Festivalglädje i all sin glans. Nästa år lovar jag att du ser MIG där =)

 • Reply
  Helena
  30 juni, 2009 at 09:05

  >Miss M – det HOPPAS jag! 🙂

 • Reply
  Lady Thirty
  30 juni, 2009 at 20:44

  >härligt!
  ni verkar ha haft det skoj 🙂

  kramelikram

 • Leave a Reply