jobb,  mitt dalarna,  nya livet

>Lägesrapport – Helena 2.0

> Tillbaka ”hemma” i Stockholm igen och försöker landa efter två helt fantastiska veckor ”hemma” i Dalarna…

Det har verkligen varit skönt att få koppla bort allt jobbtänk och alla måsten för en stund, bara få vara och njuta av livet och av ledigheten – minst sagt välbehövligt. Att det nu har kommit en förkylning som ett brev på posten är förmodligen ingen skräll
Hur som helst…det händer en hel del trots att man inte anstränger sig uppenbarligen.
I fredags fick jag ett minst sagt intressant samtal. Önskat men väldigt oväntat. Det handlar om ett jobb jag vill ha men inte har sökt. Ett jobb som inte fanns men som nu plötsligt dykt upp. Kan inte säga något ännu, har ett möte om tre veckor som jag hoppas kan bringa lite klarhet. Är förväntansfull och glad, och njuter av den känslan för tillfället!
Igår kom ett mail som jag däremot har väntat på. Ett litet uppdrag, kanske det första för mitt företag som jag äntligen har papper på att jag har (vuxet!). Inget klart, men bollen ligger hos mig. Lovely!
Mina planer för hösten, som jag mer eller mindre var klar med, har härmed satts på hold och jag får öva på att ha lite tålamod…kan behövas.
Det känns faktiskt underbart bra att känna att man är önskad och behövd när man varit ner på botten och vänt. Känner att 2009 kommer att vara ett år att komma ihåg. För alltid.
To be continued…
Foto privat. Strandvillan vid kanten av Siljan, platsen för min sista dalalunch (för den här gången).

.

7 kommentarer

 • mamma

  >Hej min kära…visst e de härligt att ha "popcornen" igång haha.
  Hoppas bara att "popcornen" har minskat lite i antal…fyll inte på med så många nu ett tag framöver.Njut av de "karameller" Du nu har ett tag…de vore väl härligt.
  Välkommen tillbaka till Din hembygd för att hjälpa mej att "städa" ja inte på vilket ställe som helst som Du vet.Nästa sommar får vi förhoppningsvis njuta av det lite med än i år 🙂
  Ha en fortsatt bra dag o va rädd om Dej.
  KramKram

 • Miss Agda

  >Åh så härligt att läsa dessa rader! Jag har dock inte tvekat en sekund: det är klart det skulle lösa sig! Jag är väldigt nyfiken på ditt nya företag också 🙂 Vore inte det dags att försöka ses snart? Hur länge är du i Sthlm nu?
  Kramar!

 • Miss M

  >Oj vad spännande Helena, och som DU förtjänar det =) just nu är det stiljtje hos mig, känner mig lite ängslig just nu, men hoppas vinden vänder. AH, klart den gör =) men jag är inte heller den med tålamod 😉

 • Ellinor

  >Vad roligt att läsa Helena!
  Det ska verkligen bli spännande att följa dig både i ditt företag och eventuellt andra uppdrag som kanske väntar.
  Passa nu på och njut ordentligt av framgångarna.
  Kram

 • Solli

  >åh! Vad kul att du fått ett uppdrag 🙂 Ska bli så spännande att få höra vad det är för företag som du startat! Jag brinner av nyfikenhet! Hihi..
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.