filmrecensioner,  vardagslyx

>Vicky Cristina Barcelona

>

Svävade just iväg i 90 minuter här hemma i soffan, och anledningen var Woody Allens Vicky Cristina Barcelona.
En helt fantastisk film som fick mig att tänka på alla livsval vi gör, att våga släppa kontrollen ibland, på alla de som lever liv de inte önskar att leva och alla de oräkneliga vägar vi tvingas välja.
Många tankar kom upp till ytan och jag känner en enorm glädje över att inte sitta fast i något oönskat och längta bort.
Kommer att sova gott inatt…
Bilderna lånade från flickr.

.

6 kommentarer

 • Nina

  >Åh, jag har faktiskt dendär filmen väntande därhemma! Nu fick jag en obändlig lust att se den, tack 🙂

 • Miss Agda

  >OK, så du gillade alltså filmen. Jag var själv lite besviken då den är så hajpad och jag tyckte inte riktigt att den motsvarade mina förväntningar. Men så var det en sen kväll också när jag såg den och jag höll på att somna hela tiden så det kanske gjorde att jag inte orkade fokusera och att filmen därför inte blev så bra…. Måste kanske se den igen nån gång.
  Kram

 • Helena

  >Nina – lucky you…önskar också att jag hade den osedd… 🙂
  Miss Agda – ge den en chans till! Jag känner igen somnasyndromet, det gör ju vilken film som helst dålig… 😉

 • Ellinor

  >Det är en underbar film som verkligen fick en att tänka över de val man gör i livet…Måste man alltid vara så beräknelig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.